Vi i Bon Dep ønsker oss en ny medarbeider i Norge som ikke er redd for å ta i et tak. Du må gjerne akkurat være ferdig på videregående med ønske om å jobbe et år før du går videre eller om du rett å slett har lyst til å jobbe i et morsomt og hektisk miljø.

 

       Ordrehåndtering og pakking

(100% fulltid stilling)

 

Arbeidsoppgavene er først og fremst ekspedering av ordre fra våre mange forhandlere og nettbutikk og pakking av varer. Du trenger ikke være så sterk for vi jobber for det meste med hårpynt, hårstrikker, smykker og tilbehør til hjemmet men det kan bli litt sjauing når varer kommer inn på lager.

Vi er opptatt av å skape et hyggelig og trivelig arbeidsmiljø så det er viktig at du har godt humør, stå på holdning for å få oppgaver gjort og ansvarsfølelse for at kundene får all den service de fortjener.   

Vi krever ingen formell utdannelse, men du bør kunne bruke en Mac. Det er et krav at du både snakker og skriver flytende norsk.

Vi er et selskap i sterk vekst så det vil også kunne være spennende fremtidsmuligheter for en person med den riktige innstillingen og interesse for bransjen vår. Hvis du vil vite mere om oss kan du gå på  www.bondep.com å se hva vi jobber med 

Vi holder til i hyggelige lokaler på Holmen i Oslo.

Tiltredelse i løpet av sommeren etter avtale.

Høres dette interessant ut? Send en epost til jobb@bondep.no med noen ord om deg selv